M I A M I 

Palmer, flotte mennesker og massere vand. Det beskriver vel meget godt Miami. Det er endt med, at vi har tilbragt en hel uge her i Downtown Miami. Vi har boet ved en ven af Katharinas familie, der bor ganske udemærket i en lækker lejlighed. Der er både soldæk, swimmingpool og fitness center i bygningen, så det har vi da fået benyttet os lidt af.  (Solnedgang fra soldækket)(Morgenmad på terrassen)Vi brugte en dag i Everglades Nationalpark, der er kendt for sit enorme vådområde og de mange alligatorer. Vi tog selvfølgelig en tur med en Airboat, hvor vi fik set en masse yderst dovne alligatorer – hvilket liv. Til sidst fik vi mulighed for at holde en lille basse. Den var blød som en babynumse, hvilket vi ikke lige havde regnet med.    Men alligatorer er ikke det eneste dyr, vi har besøgt i denne uge. Delfinerne aflagde vi også lige et besøg. Det blev til en svømmetur med to styk i Key Largo lidt længere sydpå. Det var en mor og en søn, vi fik plasker rundt med. Et fantastisk positivt dyr der får det helt store smil frem på alles læber. Helt klart en virkelig god oplevelse.        Herudover er vi blevet vist lidt rundt af Mikkel og Monica, som vi bor ved. Vi har desuden tilbragt en meget varm dag på South Beach samt varmet lidt op til New York ved at inspicere et par butikker i Miami Beach. 

Vi har i det hele taget bare nydt ugen fuldt ud og har nu ladet batterierne helt op til de sidste 7 dage af vores 164 dage lange rejse. De skal nydes fuldt ud!

Vi kører nu mod vores sidste stop på vores roadtrip, Orlando. Det bliver svært at sige farvel til vores lille MyQueen, men nye tider venter. Inden denne sørgelige, men samtidig længe ventede (Katharina bliver 20 år den dag, vi rejser til New York) begivenhed smutter vi dog lige forbi Kennedy Space Center.(Holocaust mindesmærke på South Beach)  (Er begyndt at finde ud af det med at ligge drikkepenge)  (Arbejdsfordelingen når der køres bil)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s