New York City

 Så skete det. Vi er nu begge blevet voksne og har samtidig nydt en fantastisk uge i New York. Det hele startede med vores omtalte tur til Kennedy Space Center lidt uden for Orlando. Helt klart anbefalelsesværdig, hvis nogen kommer på de kanter. Den efterfølgende dag vækkede Thilde fødselsdagsbarnet med morgensang og morgenmad leveret af motellet 😉     (Træt nyudklækkede 20-årig klar til NY)(Før fødselsdags hygge sidste dag i Miami)

Efter at have sagt farvel til MyQueen, satte vi kursen mod NYC. Vi blev modtaget i lufthavnen med flag og store krammere af Katharinas forældre og lillebror, der også har haft en uge i New York. Vi fortsatte fødselsdagsfejringen med alle at spise sammen på en af de utallige lækre restauranter i den her by.  (Stewarden synes der skulle fart på fra morgenstunden) (Hurraaa)

New York har så meget at byde på, så vi har været på farten fra morgen til aften hele ugen. Noget af tiden fulgtes vi med de tre følgende personer:  Og andre dage var det blot rejseteamet der var på tur:  Indlægget vil blive uendeligt langt, hvis vi skal beskrive alle vores aktiviteter og forklare, hvor vidunderlig en by det er. For vi har været alt fra kulturelle på The Metropolitan Museum of Art til shoppeglade mennesker i outlet. Så i får noget af fortællingen i billeder i stedet:     (The Met, imponerende stort og virkelig fint lavet) (Times Square)(High Line i området Chelsea på Manhattan)  (Hele NY holdet samlet på toppen af Empire State Building)    (Var både udenfor og indeni hele verdens Frihedsgudinde)(Gåtur over Brooklyn Bridge)     (Vi har nydt byen der aldrig sover)  (Ground Zero)

Dette er kun lidt af det, vi har oplevet og så nåede vi ikke engang det hele. Men lige så vigtigt som de store seværdigheder er maden. Man går aldrig sulten rundt i NY.               Det har været en fantastisk uge at slutte vores vidunderlige rejse af på. Den er blevet nydt fuldt ud! Vi har nu med nød og næppe fået pakket vores rygsække en sidste gang og er så småt ved at vende os til tanken om at skulle hjem til lille DK. 

Vi ses i morgen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s